Veckans speltriss (v.16)

Så var det åter igen dags för EmmyZ speltriss.
Förra veckan va temat färglöst så denna veckan är temat självklart färgstarkt.


Terra Branford, Final Fantasy 6.
En ung kvinna med magiska förmågor som under större delen av sitt liv använts av Gestahls imperium som ett slags vapen. När hon tack vare Lockes ingripande befriats från den tankekontrollerande metallkrona som hållit henne i schack, kan hon börja begrunda sitt ovanliga levnadsöde och upptäcka vänskap och kärlek. Senare visar det sig dessutom att hon inte är helt mänsklig, och att hennes skira fysik döljer oerhörda krafter och ett arv som kan förändra hela världens öde.

 


Vincent Valentine, Final Fantasy 7.
En äkta hårding som fått känna på livets orättvisa och depression och sedan kommer tillbaka för att rätta till sina fel. Kan förvandla sig till diverse monster när han blir arg. Emo-utseendet ser faktiskt coolt ut på honom, där han står och pepprar fienderna fulla med metall.

 


AI:n i Portal – Sjukt roligt när den försöker uppmuntra dig med tomma ord och statistik, för att sedan med omvänd psykologi och känslolösa lögner försöka övertala dig till att allt är ok, tårta efter uppdragen och att man gör rätt i att sluta försöka.

  1. 18 april, 2011
  2. 20 april, 2011

Lämna en kommentar